čtvrtek 17. května 2012

AI War - Report III.



  Report ze včerejšího hraní bude tentokrát opravdu hodně stručný.

  Hráli jsme přibližně hodinu a půl, za kterou jsme stihli dobýt pouze dvě planety a na dalších dvou jsme zničili warpové brány. Obě planety byly důležité, protože na první z nich se nacházela Advanced Research Station, díky které jsme získali přístup k nové třídě lodí (shredder), a na druhé se nacházely dva důležité cíle - Factory IV. (ve které můžeme produkovat lodě čtvrté třídy) a rozbitý Golem (silná velká mimozemská loď).
  Po dobytí těchto cílů došlo k relativně velkému útoku AI (okolo 4000 lodí). Flotily jsme měli rovnoměrně rozdělené mezi oba potenciální cíle (nově dobyté planety), ale většina útoků byla vedena na planetu s Golemem a AI se podařilo zničit námi dobytou Factory IV. Naštěstí už jsme z ní vyprodukovali všechno co jsme mohli a hned na dalším cíli našich útoků se nachází další, takže tuto výhodu rychle opět získáme.

  Když jsme ukončili sezení, byl útok AI stále ještě v průběhu. AI soustředilo své jednotky u červí díry vedoucí na mnou dobytou planetu a chystá je k útoku. Momentálně se jedná o přibližně 600 lodí třetí třídy.









Žádné komentáře:

Okomentovat